Werkwijze

Het realiseren van uw website of applicatie bestaat uit 3 fasen.

plan van aanpak

In de eerste fase bekijken welke wensen em vehoefte uw organisatie en beoogde doelgroep heeft. Welke oplossingen heeft uw onderneming nodig? En hoe gaat uw klant of doelgroep hiermee om? In deze fase wordt bekeken wat u nodig heeft om uw doel te behalen.

ontwerp

Zodra duidelijk is welke oplossing nodig is voor uw onderneming, volgt de ontwerpfase. Afhankelijk van het te ontwerpen product, geef ik de oplossing visueel vorm. Vanaf dit moment kunt u het proces volgen en zullen er regelmatig feedback momenten zijn.

Implementatie

Zodra het ontwerp volledig aan uw wensen voldoet, volgt de implementatiefase. Het ontwerp wordt omgezet in een volledig werkend product. Dit kan afhankelijk van de grootte enige tijd in beslag nemen. Als het ontwerp volledig is overgezet krijgt u de mogelihkheid deze te bekijken, en volgt er weer een feedback moment.

Opleveren

Als ook de implementatie naar uw wens is, kan het product worden opgeleverd. Naast het opleveren van de materialen en eventueel bestanden, wordt ervoor gezorgt dat het product live werkt en goed getest is. Daarnaast krijgt u een handleiding met uitleg over het gebruik van het product.